Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΚΑΦΕ

Επαγγελματικός και Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός

Όλοι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών αφιερωμένες στους επαγγελματίες του καφέ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο κέντρο εκπαίδευσής μας παρέχουμε εκπαίδευση σε δύο φάσεις: στο πρώτο επίπεδο εκπαιδεύουμε ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ στα βασικά του Espresso και στη γνώση του εξοπλισμού. Το δεύτερο επίπεδο είναι για προχωρημένους επαγγελματίες που είναι πρόθυμοι να μάθουν την τέχνη του LATTE και την Παρασκευή προϊόντων βασισμένων στον Espresso. Η εκπαίδευση διεξάγεται από αυθεντίες στην τέχνη του Espresso, με πλήρη πιστοποιητικά προσόντων από την AICAF.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους κύριους κατασκευαστές εξοπλισμού Espresso, προσφέροντας ότι καλύτερο για την παρασκευή των διαφόρων χαρμανιών: οι μηχανές αλέσματος, οι μηχανές καφέ και τα υπόλοιπα εξαρτήματα δεν θα έχουν πια μυστικά για εσάς.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι δικές μας εσωτερικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και το δίκτυο συνεργασίας με τα τμήματα τεχνικής εξυπηρέτησης των κύριων κατασκευαστών εξοπλισμού για Espresso αποτελούν εγγύηση ότι θα έχετε πάντα ένα πρόθυμο «χέρι βοηθείας» σε οποιοδήποτε εξοπλισμό σας παρέχουμε.

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ

Κατάλληλη διαμόρφωση των προϊόντων μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας μπορεί να παρασχεθεί κατόπιν αιτήματός σας ακόμα και για μικρές ποσότητες, περιλαμβάνοντας συσκευασία και εξαρτήματα εάν διστάζετε, απλώς ρωτήστε μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Follow us