Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ginseng

6.50

Στιγμιαίο μείγμα καφέ, για ρόφημα με γεύση τζίνσενγκ.  – Κάψουλες για Μηχανή Nespresso

1 κουτί με (12×10) – 120 κάψουλες

Ginseng

6.50

Κωδικός προϊόντος: NEGIN10C Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Καφές με Τζίνσενκ – Μια νόστιμη ώθηση για τη βελτίωση της εστίασης προσοχής σας!

Αποκτήστε το τέλειο boost με το Καφές με Τζίνσενκ! Απολαύστε ένα νόστιμο και δυναμωτικό μείγμα καφέ και φυσικού ginseng για να σας βοηθήσει στην εστίαση της προσοχής σας καλύτερα.

Κατανοήστε τη δύναμη του τζίνσενγκ

Το τζίνσενγκ είναι γνωστό για τα ισχυρά του οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης εστίασης και συγκέντρωσης. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ενέργεια και η εγρήγορση που παρέχει μπορούν να βοηθήσουν στην πνευματική διαύγεια και τη σωματική απόδοση, καθιστώντας το μια εξαιρετική προσθήκη στον καθημερινό σας καφέ. Οι φυσικές ενώσεις που βρίσκονται στο ginseng συνεργάζονται για να παρέχουν σταθερή ενέργεια όλη την ημέρα αντί για μια βραχυπρόθεσμη ώθηση.
Το τζίνσενγκ περιέχει τζινσενοσίδες, εκπληκτικές φυτικές ενώσεις που παρέχουν πνευματική διαύγεια και σωματική ενέργεια. Οι ιδιότητες του ginseng συνεργάζονται για να βοηθήσουν στη συγκέντρωση, τη γνωστική λειτουργία και ακόμη και το ανοσοποιητικό! Το τζίνσενγκ βοηθά επίσης στη βελτίωση του μεταβολισμού και στην αύξηση της ικανότητας του σώματός σας να παράγει ενέργεια από υδατάνθρακες. Προσθέτοντας λίγο τζίνσενγκ στο καθημερινό φλιτζάνι καφέ σας δίνει μια μεγάλη ώθηση ενέργειας το πρωί χωρίς κανένα νευρικό άγχος που σχετίζεται με άλλες πηγές καφεΐνης. Με αυτή τη φυσική πηγή ενέργειας και μια χαλαρή εστίαση στην επόμενη μέρα, είναι σίγουρο ότι θα είστε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι για οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας!

Πώς ο καφές με τζίνσενγκ βελτιώνει την εστίαση;

Ο Καφές με τζίνσενγκ είναι ένα νόστιμο μείγμα καφέ και φυσικού ginseng που βοηθά στη βελτίωση της εστίασης, της συγκέντρωσης και της εγρήγορσης του νου. Οι τζινσενοσίδες, οι οποίες είναι οι δραστικές ενώσεις του ginseng, συνεργάζονται για να παρέχουν ενέργεια και εγρήγορση χωρίς το αίσθημα νευρικότητας που μπορεί μερικές φορές να συνοδεύει την καφεΐνη. Το Coffee Plus Ginseng παρέχει επίσης διαρκή ενέργεια όλη την ημέρα αντί για τη βραχυπρόθεσμη ώθηση που συχνά παρέχουν πολλές άλλες πηγές καφεΐνης.
Μελέτες έχουν δείξει ότι όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με καφεΐνη, το ginseng μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της γνωστικής ικανότητας και στην αύξηση της εστίασης. Ο Καφές με τζίνσενγκ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε τα γνωστικά οφέλη και των δύο συστατικών χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες που σχετίζονται με τις υψηλές δόσεις καφεΐνης. Η καφεΐνη αυξάνει την εγρήγορση και την ενέργεια ενώ το τζίνσενγκ βοηθά στη βελτιστοποίηση της πνευματικής απόδοσης και στη μείωση των επιπέδων στρες. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ισχυρών συστατικών προσφέρει μακροχρόνια ενέργεια και βελτιωμένη εστίαση χωρίς τη κατάπτωση που σχετίζεται με πολλά άλλα ροφήματα με καφεΐνη κατόπιν.

Βάρος 240 kg