Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Orzo

6.50

Υποκατάστατο καφέ από κριθάρι.

1 κουτί με (12×10) – 120 κάψουλες

Orzo

6.50

Κωδικός προϊόντος: NEORZ10C Κατηγορία:

Μην αρκείστε στον κανονικό καφέ – αντίθετα μάθετε για τα εκπληκτικά οφέλη που προσφέρει ο καφές κριθαριού! Πάρτε μια ώθηση ενέργειας και ακολουθήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής δοκιμάζοντας καφέ κριθαριού σήμερα.

Τι είναι ο καφές (υποκατάστατο) κριθαριού;

Ο καφές (υποκατάστατο) κριθαριού γίνεται όλο και πιο δημοφιλής σε όσους αναζητούν μια εναλλακτική λύση στον κανονικό καφέ. Το κριθάρι έχει ήπια γεύση και πολυάριθμα οφέλη για την υγεία που το καθιστούν ιδανικό υποκατάστατο για τον παραδοσιακό καφέ. Ανακαλύψτε τα αξιοσημείωτα οφέλη της κατανάλωσης καφέ κριθαριού, συμπεριλαμβανομένων των βελτιωμένων επιπέδων ενέργειας και της υγείας του πεπτικού συστήματος.

Δυναμικές γεύσεις και άρωμα.

Ο καφές κριθαριού έχει μια ξεχωριστή γεύση και άρωμα που πολλοί βρίσκουν τονωτικό. Είναι πιο ήπια στη γεύση από τον κανονικό καφέ, με καβουρδισμένο ξηρό καρπό που προσθέτει πολυπλοκότητα και βάθος στο ποτό σας. Η μοναδική κοκκώδης γεύση του κριθαριού το κάνει ένα απολαυστικά δροσιστικό ρόφημα που θα θέλετε να απολαμβάνετε καθημερινά. Επιπλέον, το φυσικά γλυκό και ξηρό άρωμα του θα απλώνεται στον αέρα κατά την παρασκευή του, καθιστώντας το μια ακόμα πιο μοναδική εμπειρία!

Βάρος 240 kg